HUIDPROBLEMEN & ADVIES

HUIDPROBLEMEN & ADVIES

Langerhanscellen ontstaan in het beenmerg.
Ze herstellen wondjes en beschermen de huid tegen bacteriën. Alle soorten beschadigingen moeten door deze cellen opgelost worden.

Wanneer de beschermlaag beschadigd wordt (onze huidbarrière), is dat vaak het begin van vele huidproblemen met ernstige gevolgen. Door onder andere zonnebeschadiging trekken deze celletjes zich terug, met als gevolg dat wondjes minder makkelijk genezen en je huid wordt gevoeliger want je beschermengeltjes zijn niet meer zo actief.
Deze belangrijke celletjes zijn niet meer te vervangen, kapot is kapot.

Dus we moeten deze celletjes zoveel mogelijk bescherming bieden en zorg dragen voor onze huid, door de huidbarriere zoveel mogelijk te beschermen en preventief de juiste verzorging te bieden ter bescherming en herstel, producten vol anti oxidanten gaan een schild vormen over je huid. Om het ”roesten” van je huid door vrije radicalen zoveel mogelijk te beperken.

Gelukkig hebben wij ”mirakels in een potje” zoals een klantje onlangs tegen me zei en tal van behandelingen die specifiek gericht zijn op elk huidprobleem om deze huid opnieuw gezond te maken en de oorzaak aan te pakken waardoor we resultaten verkrijgen voor langer termijn zodat we niet in die vicieuze cirkel blijven hangen.

Helaas bezit ik geen toverstokje maar ik help je zeker op weg naar jouw mooiste versie van jouw huid en vooral naar een gezonde huid. Met een daarbij horend zelfzekerder gevoel. Je hoeft jezelf absoluut niet weg te cijferen. We zoeken samen, begripvol en met de nodige discretie naar de juiste oplossingen en verzorging in combinatie met de nodige behandelingen waar jij optimale resultaten uit zal halen waardoor je weer lekker in je vel zit. Schaamte is hier bij ‘t Opknappertje dus helemaal niet nodig, perfectie bestaat niet, maar je verdient wel het beste advies en jouw beste versie. Toch?

Ben je er klaar voor?

Bekijk hier de verschillende huidproblemen en het daarbij behorende advies van Lieselotte. 

TIPS & TRICKS

Lees hier de tips & tricks van Lieselotte.