About

LIeSELOTTE PENNEWAERT

Gespecialiseerd huidexpert

Huidexpert Lieselotte

Huidklachten zijn een veelvoorkomend probleem de dag van vandaag. De huid is ons grootste orgaan, en de gezondheid en conditie daarvan hangt af van vele factoren die de huid kunnen gaan beschadigen. Want wist je dat ons huidtype slechts voor 30% bepaalt wordt door genetische factoren? De andere 70% is volledig afhankelijk van factoren van buitenaf.

Hormonen, medicatie of verkeerde cosmetica, maar ook roken, drinken, ongezonde voeding, uitlaatgassen, zonneschade enzoverder zijn nog maar een onderdeel van vele schadelijke factoren. Wij zijn van mening dat een gezonde huid een mooie huid is. Dankzij formules die vrij zijn van geur- en kleurstoffen, leveren wij veilige, effectieve resultaten zonder huidirritatie. Lieselotte is gespecialiseerd in het behandelen van probleemhuiden.

Ik behaalde mijn label van HuidExpert, om mezelf te kunnen onderscheiden in dit vakgebied. Huidexpert is een stapje tussen de schoonheidsspecialiste en de dermatoloog.

Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de dagelijkse huidverbeteringsproducten te gebruiken in combinatie met professionele behandelingen. Als Huidexpert help ik je graag met een op maat gemaakt behandelplan samen te stellen. Een mooie huid, komt vanbinnen en vanbuiten. Laat alle zorgen maar aan mij over.

- X - Lieselotte

DE SALON

Heikant 119 9240 Zele, België